Dirty Little Secret

Standard

Udah se abad keknya ga mantengin ini we peh .. dooh .. kapan ya bisa punya waktu luang di kantorr .. nasib internet depedancy sama office ..hehehe .. mau posting dari BB males ngetiknya .. keypadnya kecil2 sementara jari gue kan ghede ghede .. *curcol* .. Udah gitu, sekarang lebih banyak ngeblog di e-mail .. hahaha .. balesin imel2 kerjaan *najeeessss*

Anyhoo, whats up world .. akhir2 ini saya seem to neglected sama dunia maya ini .. facebook cuman baca2 status temen2 doang, twitter cuma buat pengganti koran doang ( kan saya green mom loh .. stop beli koran dan majalah .. sayang kertas .. eh tapi beli novel masih sih .. #eeeaaa … ) dan saya drowning and caught in work work work.

Looking back, 2010 no doubt, tahun penuh kerja keras dan air mata .. just hope all this thing connecting to build systems is soon be completed .. tapi sepanjang perjalanan karier sayah *tsaahh* boleh dibilang, all seven years working in same company with no challenge in job desc .. seem waste time.. all i can say, baru sekarang inilah saya merasa hidup dan kreatif .. walaupun selama itu proses belajar ga berhenti .. Tapi kalo kata temen saya, kemane aje lo? hihihi .. Semoga semua penggodokan ini ada manfaatnya nanti in the next stage of my life, who knows ? so all the time and energy is not such a waste. Demikian.

Betewe … Kenapa saya jadi suka lagu The All-American Rejects ya ..🙂 .. Suit up with my life .. Sooo Suuuuiiittt uuuppp *Barney Stinson Mode on* hahaha .. liriknya as follo ..

Dirty Little Secret

Let me know that I’ve done wrong,
When I’ve known this all along,
I go around a time or two,
Just to waste my time with you.

Tell me all that you’ve thrown away,
Find out games you don’t wanna play,
You are the only one that needs to know–

I’ll keep you my dirty little secret,
(Dirty little secret)
Don’t tell anyone or you`ll be just another regret,
(Just another regret, hope that you can keep it)
My dirty little secret,
Who has to know?

When we live such fragile lives,
It’s the best way we survive,
I go around a time or two,
Just to waste my time with you,

Tell me all that you’ve thrown away,
find out games you don’t wanna play,
you are the only one that needs to know—

I’ll keep you my dirty little secret,
(Dirty little secret)
Don’t tell anyone or you’ll be just another regret,
(Just another regret, hope that you can keep it)
My dirty little secret.

Who has to know?
The way she feels inside (inside!)
Those thoughts I can’t deny (can’t deny!)
These sleeping thoughts won’t lie (won’t lie!)
And all I’ve tried to hide
It’s eating me apart
Trace this life back!

I’ll keep you my dirty little secret,
(Dirty little secret)
Don’t tell anyone or you’ll be just another regret.
(Just another regret)

I’ll keep you my dirty little secret,
Don’t tell anyone or you’ll be just another regret,
(Just another regret, hope that you can keep it)
My dirty little secret,
Dirty little secret,
Dirty little secret.

Who has to know?
Who has to know?

7 responses »

  1. Sebetulnya bukan waktu terbuang. Itu adalah proses menemukan jalan yang lebih baik. Dan itu sudah terbukti kan? So jadikan itu sebagai bagian dari pembelajaran😀 (sok taune puoll)

    inggih ndoro .. *manggut manggut* hihihi

  2. Nice comment tuh dari si choco… memang perlu waktu untuk menemukan yang lebih baik. Karena setiap hari adalah belajar.
    Tak apa… lebih baik terlambat asal selamat hehehee…

  3. Horeeee…. Dini ngeblog lagi. Gw lagi males buka FB, twitter, tp lg seneng ngeblog ama posting di QN (sama ajah yak? Hahaha). Welkambek.. posting lagi dong?!

  4. assalamu’alaiku..
    yang dapet aku tangkap disan adalah proses belajar yang harus dimaknai dalam proses pencarian. maka itu ga boleh diremehkan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s